Postet nga: Java kundër korrupsionit

Debat: Teknologjia - mjet për parandalimin e korrupsionit dhe promovimin e qeverisjes së mirë

Në kuadër të javës kundër korrupsionit, sot është organizuar sesioni me temën “Si mund teknologjia të promovojë qeverisje të mirë të institucioneve publike”, nga Open Data ...

Nis Java Kundër Korrupsionit

Sot ka filluar Java Kundër Korrupsionit e cila organizohet nga 11 Organizata Joqeveritare. Në konferencën e mbajtur nga këto OJQ u prezantua agjenda që do të jetë nga 9...

Oda Ekonomike Amerikane: 72% e bizneseve e shohin korrupsionin si çështje kritike

Në kuadër të javës kundër korrupsionit Oda Ekonomike Amerikane në bashkëpunim me USAID-in, shpalosën të dhënat e një studimi i cili përfshinë 256 kompani ...

Albin Kurti: Korrupsioni nuk luftohet me rritje të pagave për prokurorët

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka thënë se “Java kundër Korrupsionit” është hapur me më së shumti korrupsion se asnjëherë më parë.

Policia lanson fushatën "Zero ryshfet për të korruptuarit"

Policia e Kosovës në kuadër të javës “Kundër Korrupsion” ka lansuar sot një fushatë sensibilizuese  me moton “Zero ryshfet për të korruptuarit”.

Koalicioni i OJQ-ve: Mbi 600 zyrtarë mbajnë më shumë se një pozitë

Në ditën e dytë të “Javës kundër Korrupsionit” , koalicioni i OJQ-ve ka mbajtur tryezën e diskutimit me temën “Zbatimi i Ligjit për Parandalimin e ...

Mbahet diskutimi për pakon e ligjeve kundër korrupsionit

Sot do të mbahet tryeza në të cilën do të diskutohet për pakon ligjore kundër korrupsionit, si dhe për punën e institucioneve të drejtësisë ...

Ministri Tahiri: Zyrtarët e korruptuar do të përballen me dënime të larta

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e hapjes së “Javës kundër korrupsionit” përmes një mesazhi ka ritheksuar përkushtimin e tij për të vazhduar ...