Postet nga: java e krenarisë

Flamuri i komunitetit LGBTQI+ vendoset para Rektoratit, Universiteti i Prishtinës shënon "Javën e Krenarisë"

Universiteti i Prishtinës ka bërë të ditur se për të shënuar “Javën e Krenarisë” ka ngritur flamurin LGBTQI+ në mjediset e Rektoratit të Universitetit.

'Kemi qenë dhe do t’jemi', slogani i 'Javës së Krenarisë'

Me sloganin "Kemi qenë dhe do t`jemi", do të organizohet edicioni i tetë i "Javës së Krenarisë" në Kosovë, që do të fillojë të hënën, më 03.06.2024.

Presidentja Osmani: Java e Krenarisë - mundësi e shkëlqyer për të diskutuar rëndësinë e mbrojtjes së çdo anëtari të shoqërisë

Presidentja e Kosovës ka thënë sot se Java e Krenarisë është një mundësi e shkëlqyer për të diskutuar rëndësinë e mbrojtjes së çdo ...

Çerkica Rexhepi: Kur i kam pasë 13 vjet më ka përzënë familja

Aktivistja Çerkica Rexhepi në emisionin “Kallxo Përnime” ka rrëfyer historinë e saj.

Rrëfimi i nënës për momentin kur e ka kuptuar se djali i saj është gay

Njëra nga pjesëmarrëset e "Paradës së Krenarisë" sot ka qenë edhe Shemsije Musa-Çerkini.

Osmani në hapjen "Javës së Krenarisë": Le të punojmë më shumë për dashurinë në shoqëri, shtet e familje

Në ndërtesën e Qeverisë së Kosovës është bërë hapja e "Javës së Krenarisë".

Nesër fillon "Java e Krenarisë 2022" në Prishtinë

Nga nesër do të fillojë "Java e Krenarisë 2022" në Prishtinë.

Aktivitetet për ‘Javën e Krenarisë 2022’ që mbahet nga 6 deri më 9 qershor

‘Java e Krenarisë 2022’ do të mbahet nga data 6 deri më 9 qershor, me sloganin “EDHE N’SHTET, EDHE N’FAMILJE”.