Postet nga: jarinjë

(VIDEO & FOTO) - Qytetarët bllokojnë rrugët dhe hyrjet në Jarinje

Afër pikës kufitare në Jarinje disa qytetarë kanë dalë në rrugë për të kundërshtuar mbulimin e targave të Serbisë dhe vendosjen e përkohshme të tabelave ...

Pritjet në Merdarë për të dalë nga Kosova deri në 6 orë

Qendra për Menaxhimin Kufitar, e cila funksonon në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme, ka njoftuar për pritjet dhe kolonat në pikat kufitare që lidhin ...

Pritjet deri në katër orë për të dalë nga Kosova

Deri në katër orë janë duke pritur qytetarët për të dalë nga Kosova në pikën kufitare në Merdare.  Sipas të dhënave të publikuara nga Ministria ...

Shtetasi serb arrestohet në Jarinjë, i gjendet drogë

Një shtetas i Serbisë është arrestuar në orët e mbrëmjes pasi ka kaluar pikën kufitare në Jarinjë.

Konfiskohen dhjetëra pajisje për prodhimin e bitcoinave në Jarinjë

40 pajisje të cilat prodhojnë kriptovaluta dixhitale janë konfiskuar para disa minutash në pikën kufitare në Jarinjë.

Në këto pika kufitare të Kosovës ka kolona dhe pritje të gjata

Nga 12 pikat kufitare të cilat lidhin Kosovën me vendet e tjera të rajonit, vetëm në pikën kufitare te Dheu të Bardhë ka kolona e pritje të gjata.

Arrestohet në Jarinjë punëtori serb i Byrosë Kosovare të Sigurimeve

Milan Vukashinoviq, punonjës i Byrosë Kosovare të Sigurimeve, thuhet se është arrestuar sot në pikën kufitare të Jarinjës.

Konfiskohen pjesë rezervë të makinave bujqësore pa dokumentacion në Jarinje

Në pikën kufitare të Jarinjes në Leposaviq është aportuar se nga Policia është ndaluar një automjet me targa vendore, me vozitës të gjinisë mashkullore, i cili përmes ...