Postet nga: jamie shea

Jamie Shea: NATO këtu deri sa Serbia ta njohë pavarësinë e Kosovës

Ish-zëdhënësi i NATO-s, në kohën e luftës së Kosovës, Jamie Shea, në një intervistë për RTKLive, tha se prania ushtarake e NATO-s në ...

VIDEO: 20 vjet pas bombardimeve të NATO-s, flet Jamie Shea

Ish- zëdhënësi i NATO-s vjen në një intervistë ekskluzive afër 20 vjetotorit të bombardimeve të NATO-s.

Jamie Shea flet për idenë e korrigjimit të kufijve

Ish-zëdhënësi i NATO-s në Kosovë, Jamie Shea ka folur lidhur me atë se si e sheh Kosovën 20 vite pas çlirimit.

Ish-zëdhënësi i NATO-s kujton pritjen e kosovarëve pas bombardimeve

I rrethuar me njerëz dhe përqafime, Jamie Shea, ish-zëdhënës i NATO-s e kishte kaluar një ditë qershori në rrugët e Kosovës.

Shea: Konflikti i Kosovës do duhej të ishte parandaluar më 1995

Ish-zëdhënësi i NATO-s, Jamie Shea në një intervistë ekskluzive afër 20 vjetorit të bombardimeve në Kosovë, ka folur lidhur me luftën e fundit në vend.

VIDEO: 20 vjet pas bombardimeve të NATO-s, flet Jamie Shea

Ish- zëdhënësi i NATO-s vjen në një intervistë ekskluzive afër 20 vjetotorit të bombardimeve të NATO-s.

Shea: KFOR në Kosovë Sa të Keni Nevojë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim Zëvendës Ndihmësin e Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-s për sfidat e reja ...

Jamie Shea: Mësimet e NATO-s nga Bombardimet e Vitit 1999

Britaniku 63 vjeçar, që nga Brukseli i jepte Milosheviqit edhe të rejat e parashikimit të motit, ishte zëri i Aleancës Veri-Atlantike që dilte çdo ditë nëpër ...