Postet nga: Ivan Todosijeviq

Ministri i shkarkuar për mohim të Masakrës së Reçakut, kandidat për deputet

Ish-ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Ivan Todosijeviq do jetë pjesë e garës për deputet nga radhët e Listës Serbe.

Mohoi masakrën e Reçakut, aktakuzë ndaj ish-ministrit Ivan Teodosijeviq

Prokuroria e Prishtinës ka ngritur aktakuzë kundër ish ministrit të MAPL-së, Ivan Teodosijeviq për nxitje të urrejtjes dhe përçarjes.

Prokuroria Speciale interesohet për deklaratat e ish-ministrit serb për masakrën e Reçakut

Prokuroria Speciale ka filluar grumbullimin e informacioneve lidhur me deklaratat e tanimë ish-ministrit të ‘Qeverisë Haradinaj’, Ivan Todosijeviq.

Kurti: Shkarkimi i ministrit serb, gjest patriotik

Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti, tha se Kosova i ka dy armiq: Serbinë nga jashtë dhe korrupsionin nga brenda.

Pasuria e ministrit të cilin e shkarkoi Haradinaj

Ministri tashmë i shkarkuar i Administrimit të Pushtetit Lokal, Ivan Todosijeviq, në Agjencinë Kundër Korrupsion kur ka deklaruar pasurinë ka raportuar se ka një shtëpi familjare në pronë...

Përfaqësuesit e Serbëve Mblidhen në Mitrovicë të Veriut

Përfaqësuesit politikë të serbëve të Kosovës, kryesisht pjesëtarë të Listës Serbe, janë mbledhur në Mitrovicën e Veriut, për të folur për ...

Zv.Ministri i MAPL-së: Nuk e Di Pse Ministri Anuloi Vizitën në Graçanicë

Ministri i Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Ivan Todosijeviq, ka anuluar sot vizitën e tij të planifikuar me agjendë në Komunën e Graçanicës.

Ministri Serb në Qeverinë e Kosovës Anulon Agjendën Qeveritare

Ministri i Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Ivan Todosijeviq ka anuluar vizitën e sotme të në Komunën e Graçanicës.