Postet nga: ismet ujkani

Prokuroria: Mitrovicasi e tërhoqi zvarrë vajzën nga Smerkonica

Milazim Peci dyshuari për ngjarjen e majit të 2012-tës nuk është paraqitur në gjykatën e Mitrovicës për tu përballur me akuzën për ...

Prokurori në seminar, dështon seanca ndaj të akuzuarve për drogë

Seanca e gjykimit ndaj të akuzuarve Bledjan Xhepi, Suljot Sylejmani, Afrim Ala dhe Kenan Gashi ka dështuar të mbahet në gjykatën e Mitrovicës.

Aktgjykim refuzues për therrjen më thikë në Skenderaj, pas ndryshimit të veprës penale

Gjykata e Mitrovicës ka shpallur aktgjykim refuzues ndaj Behar Bajramit lidhur me rrahjen dhe therrjen më thikë në Skenderaj, në gusht të vitit 2007.

Gjykimi për therje me thikë në koncert, i dëmtuari nuk kërkon dënimin e të akuzuarit: Ia kam falur me kanun

Një fjalosje dhe rrahje në një ndejë (koncert) në Skenderaj në vitin 2007 kishte mundur të përfundonte me fatalitet për Tafil Smajlin.

Gjykimi ndaj ish-zëvëndës komandantit të Policisë në veri të Mitrovicës për shpenzimin e karburanteve

Seanca ndaj të akuzuarit Darko Gusniq, ish-zëvendës komandantit i Policisë në veri të Mitrovicës ka dështuar të mbahet.

Konflikti për një karrige: 1 vit dhe 3 muaj burg për të akuzuarin

Gjykata Themelore e Mitrovicës ka shpallur aktgjykim ndaj Miftar Mehmetit, i akuzuar për kryerjen e veprës penale të lëndimit të rëndë trupor.

Gjykimi i agjentëve tregtarë të akuzuar për përvetësimin e parave të kompanisë

Besart Ramosaj dhe Agron Gumnishta të cilët akuzohen për veprën penale përvetësim në detyrë sot kanë dalë para Gjykatës në Mitrovicë.

Dënohen ish- zyrtarët e “ Lesna-s “ në Mitrovicë

Burg efektiv  dhe burg me kusht janë dënimet që iu shqiptuan ish- zyrtarëve të institucionit financiar “Lesna”.