Postet nga: ismet ujkani

Kryeprokurori i Mitrovicës: Jemi duke ndërmarrë veprime pas informacioneve për shpenzim të rrymës për bitcion në veri

Ismet Ujkani, kryeprokurori i ri i Mitrovicës ka thënë se janë duke hetuar shpenzimin e madh të rrymës që po bëhet për prodhimin e monedhë...

Kryeprokurori Ujkani: Kontrabanda në Mitrovicë po vazhdon

Kryeprokurori i Mitrovicës, Ismet Ujkani në një intervistë për emisionin KallxoPernime ka deklaruar se ka informacione se përkundër arrestimeve, kontrabanda në zonën e Mitrovicës ...

Ndërpritet seanca ndaj të akuzuarve për kontrabandim të migrantëve

Seanca gjyqësore ndaj Rrustem Rrustemit dhe Fehmi Fazliut, të akuzuar për kontrabandë të migrantëve drejt Norvegjisë është ndërprerë në Gjykatën e Mitrovicës.

Gjykimi i ofiqarit të Skenderajt, i akuzuar se ia ndërroi qytetarit vendbanimin pa dijeninë e tij

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi i Kujtim Bekajt, i cili akuzohet se si zyrtar i gjendjes civile në Skenderaj i kishte ndërruar vendbanimin të dë...

Gjykimi për vrasjen më 2014, djemtë e viktimës: Ende nuk e dimë ku është trupi i babait

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar seanca e gjykimit ndaj të pandehurve Razvigor dhe Radenko Miniq, të akuzuar për vrasjen e M.S.

Vrasja mizore më 2014, të pandehurit deklarohen të pafajshëm

Razvigor dhe Radenko Miniq, të akuzuar për vrasje të rëndë, janë deklaruar të pafajshëm sot para Gjykatës së Mitrovicës.

Për herë të dytë shpallet e pafajshme ish-drejtoresha e Arsimit në Mitrovicë

Gjykata e Mitrovicës e ka shpallur për herë të dytë të pafajshme ish-drejtoreshën e Arsimit të Komunës së Mitrovicës, Ajmane Barani

Shala e Ahmeti ulen në bankën e të akuzuarve për projektin e parkut "Te Pishat" në Skenderaj

Hasan Shala, ish drejtor i Urbanizmit në Komunën e Skenderajt dhe Sanije Ahmeti (zyrtare në këtë drejtori), aktualisht drejtoresh e Urbanizmit, janë ulur sot ë bankën e të ...