Postet nga: ismet ujkani

Shala e Ahmeti ulen në bankën e të akuzuarve për projektin e parkut "Te Pishat" në Skenderaj

Hasan Shala, ish drejtor i Urbanizmit në Komunën e Skenderajt dhe Sanije Ahmeti (zyrtare në këtë drejtori), aktualisht drejtoresh e Urbanizmit, janë ulur sot ë bankën e të ...

Ish-polici deklarohet i pafajshëm nën akuzën për marrje ryshfeti

Në Gjykatën e Mitrovicës është mbajtur shqyrtimi fillestar ndaj policit të akuzuar për marrje të ryshfetit, Sllavisha Vukojeviq.

Burg dhe gjobë ndaj të akuzuarit për drogë

 

Mitrovicë, gjykata dënon të akuzuarin për narkotikë

Gjykata e Mitrovicës e ka dënuar më një vit e gjashtë muaj burgim dhe 500 euro gjobë të akuzuarin Gezim Gela.

Mungon avokati, shtyhet seanca ndaj të akuzuarit për mbjellje të kanabisit

Seanca gjyqësore kundër të akuzuarit Sllobodan Petroviq nuk arriti të mbahet sot në Gjykatën e Mitrovicës.

Mitrovicë - Shtyhet gjykimi ndaj ish drejtorit të urbanizmit dhe zyrtares së kësaj drejtorie të akuzuar për korrupsion

 

Vushtrriasi e pranon fajësinë për kultivimin e bimëve narkotike në vazo

I akuzuari për kultivim të substancave narkotike, Bahtir Voca, e ka pranuar fajësinë në seancën fillestare që është mbajtur në Gjykatën e Mitrovicës

Vushtrri, të akuzuarit pranojnë fajin  për grabitjen në “Monego“

Albion Sokoli dhe Qlirim Begu kanë pranuar fajin për një grabitjen në bankën “ Monego”, më 16 maj të këtij viti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!