Postet nga: Ismet Haxha

Arratisja e Sami Lushtakut nga QKUK, dëshmoi edhe polici i 6-të

Në gjykimin e 24 personave që akuzohen lidhur me rastin e arratisjes nga QKUK të Sami Lushtakut dhe të tjerëve, sot ka dëshmuar edhe Muhamet Cakiqi.

Arratisja në QKUK: Prokurorja kërkon që Sami Lushtaku të shpallet fajtor, avokati kundërshton

Prokurorja Speciale Florije Shamolli ka kërkuar nga trupi gjykues në rastin e arratisjes nga QKUK në vitin 2014 që të akuzuarit të shpallen fajtorë.

Në prag të zgjedhjeve, Sami Lushtaku vonohet në gjykim

Gjykata duhet ta presë Sami Lushtakun dhe Mervete Lushtakun për fillimin e gjykimit.

Sami Lushtaku e quan ‘proces politik’ gjykimin e tij për arratisjen nga QKUK

Në Gjykatën e Prishtinës u mbajt seanca në të cilën 24 persona po akuzohen për rastin e arratisjes nga QKUK-ja të Sami Lushtakut në kohen kur ai ...

Arratisja nga QKUK, Gjykata cakton datën e seancës ndaj Sami Lushtakut

Gjykata e Prishtinës, tash kur kanë kaluar më shumë se një vit nga konfirmimi i aktakuzës e ka caktuar seancën për rastin e arratisjes nga QKUK-ja ...

Caktohet Data e Gjykimit të Sami Lushtakut për Arratisjen nga QKUK

24 persona, në mesin e tyre edhe kryetari aktual i Komunës së Skenderajt, Sami Lushtaku, i biri i tij, Mërgimi (tani deputet i Kuvendit të Kosovës), zyrtarë të ...

Prokurori i EULEX 'Heq Dorë' Nga Një Akuzë Ndaj Sylejman Selimit

Një prokuror ndërkombëtar ka hequr dorë nga akuza ndaj dy ish pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Sylejman Selimi, Ismet Haxha dhe Shekfi Hysenit.

Pjesërisht në Rigjykim Selimi dhe të Tjerët

Rigjykimin e pjesshëm të tyre e vendosi sot Gjykata e Apelit.