Postet nga: Ismet Hajrullahu

Instituti i Monumenteve vendos për punimet për bazamentin e NEWBORN-it

Instituti i Kosovës për Mbrojtjen e Monumenteve (IKMM) ka vendosur për dhënien e lejes për vazhdimin e punimeve për rregullimin e bazamentit të monumentit ...

Ministria e Kulturës nuk ua vazhdon kontratat mbi vepër dhjetëra punonjësve

Dhjetëra persona që deri më tani kanë punuar ose janë duke punuar me kontrata mbi vepër në Ministrinë e Kulturës dhe në institucioneve vartëse të saj ...

Hajrullahu: Restaurimi në Kalanë e Novobërdës, në pranverën e vitit 2020

Restaurimi i mureve të Kalasë së Novobërdës do të fillojë vetëm në pranverën e 2020, ndërsa kompania serbe “Koto” është e obliguar, sipas kontratës me ...

Kalaja e Novobërdës përplasë ekspertët në takimin konsultativ

Drejtues të institucioneve të trashëgimisë dhe ekspertë të kësaj fushe janë përplasur sot gjatë një takimi konsultativ për gjendjen e krijuar në Kalanë e Novobërdë...

'Restaurimi' me buldozer i Kalasë së Novobërdës, IKMM ndalon punimet

Instituti i Kosovës për Mbrojtjen e Monumenteve (IKMM) ka ndaluar punimet e për restaurimin e mureve të Klasë së Novobërdës që po bëhen nga ...

Renovimi i dështuar i Kalasë së Artanës, javën e ardhshme nis sanimi i dëmeve

Kompania serbe “Koto” e cila ka bërë restaurimin e dështuar të Kalasë së Artanës (Novobërdës) me paratë e Komisionit Evropian është obliguar që të rikthehet ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!