Postet nga: Ismajl Dibrani

Donacion 6 milionësh për sistemin e drejtësisë dhe burgjeve

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Albert Zogaj së bashku me Drejtorin e Shërbimit Korrektues të Kosovës, Ismajl Dibranin, kanë pritur në takim të entjen ...

Ismajl Dibrani emërohet drejtor i Shërbimit Korrektues të Kosovës

Qeveria e Kosovës ka emëruar Ismajl Dibranin në pozitën e drejtorit të Shërbimit Korrektues të Kosovës, në kuadër të Ministrisë së Drejtësisë.

Shërbimi Korrektues i Kosovës me u.d drejtor të ri

Ismajl Dibrani është ushtrues i detyrës së drejtorit të ri i zgjedhur i Shërbimit Korrektues të Kosovës.

Mërgim Lushtaku mbrohet në heshtje në gjykimin 'Arratisja nga QKUK'-ja

Në procesin gjyqësor të njohur si "Arratisja nga QKUK" ndaj të akuzuarve: Sami Lushtakut, Sahit Jasharit, Ismet Haxhës, Mërgim Lushtakut dhe të tjerëve, të akuzuar pë...

(VIDEO) Lushtaku: Familjen e njoftova se i gjallë nuk shkoj në Burgun e Mitrovicës

Në procesin gjyqësor të njohur si “Arratisja nga QKUK"-ja ku të akuzuar janë Sami Lushtaku, Ismet Haxha, Sahit Jashari dhe të tjerët të cilët akuzohen pë...

Drejtori i përgjithshëm i Policisë rrëfen për ditën e arratisjes së Sami Lushtakut nga QKUK-ja

Gjykimi në rastin  e njohur “Ikja nga QKUK-ja”, ku të akuzuar janë Sami Lushtaku, Ismet Haxha, Sahit Jashari dhe 20 të akuzuar të tjerë për veprën penale mundësimi ...

Arratisja e Sami Lushtakut nga QKUK, dëshmoi edhe polici i 6-të

Në gjykimin e 24 personave që akuzohen lidhur me rastin e arratisjes nga QKUK të Sami Lushtakut dhe të tjerëve, sot ka dëshmuar edhe Muhamet Cakiqi.

Arratisja në QKUK: Prokurorja kërkon që Sami Lushtaku të shpallet fajtor, avokati kundërshton

Prokurorja Speciale Florije Shamolli ka kërkuar nga trupi gjykues në rastin e arratisjes nga QKUK në vitin 2014 që të akuzuarit të shpallen fajtorë.