Postet nga: Islam Thaqi

Pauzë për një vit e gjysmë, ndërpritet sërish seanca për vjedhjen e 10 litrave naftë

Pas afërsisht një viti e gjysmë nga koha kur ishte mbajtur seanca e parë gjyqësore, sot Gjykata e Gjilanit ishte paraparë të vazhdojë gjykimin  ish asistentit të kryesuesit ...

Lirohen nga akuzat ish drejtori dhe tre inspektor të Urbanizmit në Gjilan

Ish-drejtori i Urbanizmit në Komunën e Gjilanit, Valon Shefkiu dhe ish inspektorët Merita Cana - Shabani, Shkëndije Mahmuti – Hajdini dhe Baki Azemi janë liruar nga akuza e ...

VIDEO: Familjet e dëshmorëve ankohen se përfituan banesa fiktive nga Komuna e Prizrenit

Në një ceremoni të pranim-dorëzimit të çelësave në vitin 2014, gjashtëmbëdhjetë familje të dëshmorëve ishin bërë pronarë të banesave fiktive nga Komuna e Prizrenit.

Fillon gjykimi ndaj të akuzuarve se para 18 viteve ia morën pa dëshirë fëmijën nënës

Ruzhdi Faiki i cili akuzohet se ka kryer veprën penale të trafikimit me njerëz si dhe Reqibe Amidi e cila akuzohet se në mënyrë të kundërligjshme ...

Gjykimi për grabitjen e 65 mijë eurove, i akuzuari rrëfen se çfarë bënë në shtëpinë e "plakës"

Ferdi Sali, Liridon Musliu, Labinot Halimi dhe Selman Halimi, kanë dalë para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën për grabitje në disa ...

Dëshmitari rrëfen momentin e vrasjes nga ish-zyrtari policor

Ish-zyrtari policor Vllaznim Hamdia, i akuzuar për vrasje të rëndë ka dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën e Prokurorisë ...

Gjykimi ndaj ish Komandantit të stationit Policor në Gjakovë

Dështon seanca ndaj ish-komandantit të stacionit Policor në Gjakovë

Kristë Gjokaj, major në Policinë e Gjakovës dhe ish- komandant i Stacionit të Policisë në Gjakovë, Bekim Preqi, kapiten, si dhe zyrtarët policorë, Gëzim Biblekaj, Agron Idrizi, ...

Inspektori i ATK-së i dyshuar për ryshfet del para gjykatësit

Bajrush Bunjaku, inspektor në ATK për rajonin e Gjilanit, ka dalur para gjykatësit në Gjilan për tu përballur me kërkesën e Prokurorisë për ...