Postet nga: IPK

Hetimet e IPK: Suspendohet major Kristë Gjoka dhe 5 policë

Gjashtë zyrtarë policorë janë suspenduar në rajonin e Gjakovës me rekomandim të Inspektoratit Policor.

IPK rekomandon suspendimin e pesë policëve në veri pas raportimit të një të mituri

Me 18 maj, Drejtoria Rajonale në Mitrovicë të Veriut ka pranuar ankesë nga një i mitur nga Leposaviqi, i cili është ankuar për keqtrajtim nga zyrtaret policor.

Kryeshefja e IPK-së i reagon deputetëve që kërkuan shkarkimin e saj

Kryeshefja e Inspektoratit Policor të Kosovës, Miradije Kelmendi ka reaguar pas thirrjeve të disa deputetëve të Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcë...

Kërkohet shkarkimi i Kryeshefes së Inspektoratit Policor

Deputetët e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës kërkuan shkarkimin e Kryeshefes së Inspektoratit Policor, Miradije ...

Polici i Graqanicës arrestohet për vjedhje gjatë bastisjes

Inspektorati Policor i Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar sot një pjesëtar të Policisë së Kosovës nga stacioni policor në Graqanicë si i dyshuar për vjedhje ...

25 punonjës të IPK-së u certifikuan nga agjentë special të FBI-së

25 punonjës të IPK-së u trajnuan dhe u certifikuan nga agjentë special të FBI-së nga trajnimi pesë ditor i realizuar nga ICITAP-i amerikan në objektin e Akademisë së Kosovës ...

Avokati i mësuesit nga Drenasi intervistohet për keqpërdorim seksual

Inspektorati Policor i Kosovës ka reaguar në lidhje me lajmin se është arrestuar avokati që mbrojti mësuesin në rastin e Drenasit.

Selimi: Rasti i policit të Drenasit, ka edhe të tjerë që mund të jenë të përfshirë

Deputeti i LVV-së, Rexhep Selimi, pas përfundimit të raportimit të kryeshefes së Inspektoratit Policor në Komisionin për Punë të Brendshme ka deklaruar se nuk përjashtohet mundësia ...