Postet nga: Investimet

Vuçiq flet për investime milionëshe në Trepçë

“E di çka doni të dëgjoni, por nuk mund t'jua them". Kështu iu është drejtuar presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq qindra qytetarëve të cilët ...

800 mijë euro për rregullimin e shtratit të Lumit “Mirusha”

Ushtruesi i Detyrës së Ministrit të Mjedisit, Fatmir Matoshi ka nënshkruar një memorandum me kryetarin e Komunës së Gjilanit për financimin e rregullimit të shtratit Mirusha. ...

Të bërit biznes në Kosovë promovohet në Iowa

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë, gjatë një vizite zyrtare në Iowa të Shteteve të Bashkuara, promovoi mundësitë për investime në Kosovë.

KEDS me investim që përfshin 12 fshatra të Podujevës

Janë 12  fshatra rreth zonës së Orllanit të Podujevës që kanë përfituar rrejt të ri energjetik të Tensionit të Lartë dhe  furnizim stabil me rrymë nga investimi i ...

Drenasi pritet të bëhet me liqen artificial

Komuna e Drenasit pritet të ketë liqenin e vet artificial.

Zllakuqani i Klinës pas 28 ditësh me kanalizim

Komuna e Klinës njofton se kanë filluar punimet për ndërtimin e rrjetit të kanalizimit në fshatin Zllakuqan.

Haradinaj: Kosova ka Hyrë në Hartën e Investimeve

Në mbledhjen e Kshillit Kombëtar për Zhvillim Ekonomik, Ramush Haradinaj kërkoi diskutime konkrete, pasi deklaroi se gjithçka tjetër është burokraci.

Ministri Paralajmëron Nënshkrimin e Kontratave për TC ‘Kosova e Re’

Mjedisi afarist për nxitjen e investimeve shihet si problematikë nga Ministritë e dikastereve ekonomike dhe Banka Botërore, ndërsa problemi kryesor qëndron te furnizimi me energji elektrike, ...