Postet nga: investimet kapitale

Pandemia pezullon projektet e reja kapitale

Të gjitha projektet e reja kapitale, të parapara në buxhetin e Kosovës për vitin 2020, janë pezulluar për shkak të pandemisë së coronavirusit.

Shumëfishimi i investimeve kapitale në Kamenicë

Komuna e Kamenicës ka qenë njëra ndër komunat me më së paku investime kapitale në Kosovë. Në vitin 2017, investimet e realizuara ishin vetëm 241 mijë euro ndë...

Në Podujevë u investuan mesatarisht 4 milionë e gjysmë investime kapitale çdo vit

Në periudhën trevjeçare 2016-2018, komuna e Podujevës kishte një buxhet final për t`u shpenzuar mesatarisht 20 milionë euro çdo vit.

MMPH përmbyll vitin me 30 milionë euro investime kapitale

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, sot në një konferencë për media ka përmbyllur vitin 2018, në të cilën janë prezantuar të arriturat, projektet, nismat legjislative dhe ...

Haziri: Në vitin 2019 janë të konfirmuara afro 40 milionë euro investime për Gjilanin

Nën udhëheqjen e kryetarit Lutfi Haziri, është mbajtur sot mbledhja e fundit për vitin 2018 e drejtorëve, zyrave dhe njësive, ku është raportuar për realizimin ...

Hamza mburret me me të hyrat tatimore prej 1.5 miliardë euro

Ministri i Financave, Bedri Hamza ka thënë se ka pasur rritje të të hyrave buxhetore prej 6 për qind, ku të hyrat tatimore kanë qenë 1.5 miliardë euro, shumë e ...

Komunat e Veriut e qojnë buxhetin në rroga e mëditje

Me draft-buxhetin për vitin 2019, mbi gjysmë milionë euro më pak investime kapitale do të ketë në komunat veriore. Por, mbi 736 mijë euro do të kenë këto komuna më ...

Komuna e Prishtinë miratoi buxhetin rreth 88 milionësh, asnjë cent për ndërtimin e shkollave për vitin 2019

Në mbledhjen e tetë të Kuvendit Komunal të Prishtinës u diskutua për propozim-vendimi për miratimin e buxhetit për vitin 2019 dhe kornizës afatmesme buxhetore për ...