Postet nga: INTERPOL

Thellohen mëdyshjet e Kosovës për INTERPOL

Përkundër skepticizmit brenda institucioneve të Kosovës për suksesin e mundshëm për anëtarësim në Organizatën Ndërkombëtare të Policisë (INTERPOL), ende ...

Skepticizmi për pranimin e Kosovës në INTERPOL

Ndonëse kishte dështuar të jetë pjesë e INTERPOL-it në nëntor të vitit të kaluar, në janar të këtij viti Kosova prapë ka dorëzuar kërkesë...

Haradinaj e Thaçi: Policia e Kosovës meriton të jetë pjesë e Interpolit

Me një minutë heshtje për të gjithë policët e rënë në krye të detyrës u nis e gjithë ceremonia e 20 vjetorit të themelimit të Policisë së ...

Skepticizmi për anëtarësimin e Kosovës në INTERPOL

Në janar të këtij viti, Kosova ka parashtruar sërish kërkesën për t’u anëtarësuar në Organizatën Ndërkombëtare Policore (INTERPOL), e ...

Ministri serb: Asnjë ndryshim i qëndrimit për Kosovën në INTERPOL

Ministri i Brendshëm i Serbisë, Nebojsha Stefanoviq, tha se që nga Asambleja e Përgjitshme e INTERPOL-it, vitin e kaluar në Dubai ku është kundërshtuar kërkesa e ...

Sarandë - Kapet anija e vjedhur në Turqi, arrestohen dy rusë dhe një shtetas turk

Policia Kufitare e Sarandës bllokon një mjet lundrues turistik dhe ka vënë në pranga kapitenin e këtij mjeti.

Betejë diplomatike për votat që i mungojnë Kosovës për INTERPOL

Anëtarësimi i Kosovës në INTERPOL është një qëllim që po synohet të realizohet që nga viti 2010. Edhe sivjet, Kosova ka paraqitur kërkesën e saj ...

Haradinaj ‘skeptik’ nëse duhet të hyjë në votim kërkesa e Kosovës për INTERPOL

Kryeministri i Kosovës, është shprehur skeptik nëse kërkesë  për anëtarësimin e Kosovës në organizatën më të madhe të policisë në botë – INTERPOL, ...