Postet nga: Integrimet

Dhurata Hoxha në bankën e të akuzuarës, deklarohet për fajësinë - VIDEO

Në bankën e të akuzuarve sot është ulur ish ministrja e Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha dhe zyrtarë të tjerë të kësaj Ministrie.

Problemet kyçe të Kosovës në rrugën e saj drejt BE-së

Kosova mban statusin e kandidatit potencial për BE-në. Rrugëtimi i integrimit në BE mbetet i vështirë për tri arsye kryesore: mungesa e njohjes së Kosovës ...

Melodia e vjetër e BE-së për Ballkanin

Të dëgjosh Bashkimin Evropian duke u prononcuar për Ballkanin Perëndimor është pak a shumë njësoj sikur të mbyllesh në një dhomë dhe të dëgjosh të ...

Politika e jashtme, integrimet, dialogu në #DebatPernime - LIVE

Politika e jashtme, integrimet, dialogu në #DebatPernime. Pjesë e debatit të sontëm janë: Valon Murtezaj nga LDK, Haki Abazi nga VV dhe Emilja Rexhepi nga NDS.

Vendnumërimi i diplomacisë defensive të Kosovës

 

GLPS: Ursula van der Leyen presidentja më e favorshme e BE-së për Kosovën

Sipas Grupit për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) Bashkimi Evropian asnjëherë nuk ka pasur një president më të favorshëm për Kosovën sesa emërimi i ...

Mbahet takimi i stabilizim asociimit Kosovë - BE

Zyrtarët e BE dhe Kosovës do të mbajnë sot mbledhjen e tretë të Këshillit të Stabilizim-Asociimit në Bruksel.

3 vjet nga nënshkrimi i MSA-së

Më 27 tetor të vitit 2015 Kosova ka nënshkruar në Strasburg Marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit me Bashkimin Evropian.