Postet nga: Instituti Riinvest

RIINVEST: 80 përqind e grave në Kosovë nuk janë aktive në tregun e punës

Institutit Riinvest ka organizuar një tryezë diskutimi për fuqizimin ekonomik të grave.

USAID dhe Riinvest Lansojnë Projektin për Konkurrueshmëri të Komunave

USAID dhe Instituti Riinvest kanë lansuar projektin “Indeksi Komunal i Konkurrueshmërisë - MCI”.

Prodhuesit Kërkojnë Konkurrencë të Barabartë në Treg

Në tryezën e organizuar nga Klubi i Prodhuesve të Kosovës u panë me shqetësim rezultatet e një hulumtimi që tregonin se 90 për qind të produkteve në ...

Mustafa: Institucionet do ta Përkrahin ‘Riinvestin’

Në konferencën ndërkombëtare të organizuar nga Instituti Riinvest, ku është prezantuar raporti Ambienti Biznesor në Kosovë 2016, ka marrë pjesë edhe kreu i Qeverisë në detyrë, Isa Mustafa.

Qeveria Asnjë Publikim për Planet e Prokurimit Publik

Instituti “Riinvest” ka prezantuar raportin e vlerësimit mbi matjen e qeverisjes së hapur në Kosovë.

Udhëtimi Energjetik Donkishotian i Kosovës

Luan Shllaku nga KFOS tha se po ka vonesa në sektorin energjetik, dhe kjo po rrit urinë për energji dhe po ul pazarin.

Problemet e Përbashkëta Komunale për Tregjet Lokale

Raporti i dalë nga projekti i financuar nga Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) dhe implementuar nga Fondi për Zhvillim e Komunitet (CDF), ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!