Postet nga: Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës

Edhe 34 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njofton se nga analizat e bëra sot janë shënuar edhe 34 raste me COVID-19, ndërsa janë shë...

23 raste të reja të coronavirusit, 14 të shëruar

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njofton se gjatë analizave të bëra sot janë shënuar edhe 23 raste pozitive me coronavirus, duke e dë...

Edhe 1 person i shëruar nga coronavirusi

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës  ka bërë të ditur se  një pacient është shëruar nga coronavirusi në Kosovë duke e dërguar ...

20 raste të reja me coronavirus

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njofton se nga testimet e bëra sot kanë rezultuar 20 raste pozitive me coronavirus, duke e dërguar kë...

IKSHPK: Ndotja e ajrit po kërcënon shëndetin e popullatës

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se është duke e përcjellë situatën e ndotjes së ajrit, sidomos gjatë këtyre ditë...

Apel ndaj vozitësve për kujdes në komunikacion

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë apel të gjithë drejtuesve të automjteve në vend që të kenë kujdes të shtuar në ...

IKShPK thirrje qytetarëve: Kujdes ku po ushqeheni!

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) u ka bërë thirrje qytetarëve të vendit që të kenë kujdes se ku po ushqehen dhe ç...

Fillojnë pickimet e para nga rriqrat, IKShPK fillon me masa parandaluese

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka filluar me masat parandaluese për të prekurit nga rriqrat.