Postet nga: Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës

Moti për dy ditët e ardhshme, vazhdojnë reshjet e shiut në Kosovë

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar për motin që do të mbajë në dy ditët e ardhshme. Sipas Instituti, të mërkurën parashihet të mbajë mot ...

Moti në 5 ditët e ardhshme, në këtë ditë do të intensifikohen reshjet e shiut

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka parashikuar situatë pothuaj të ngjashme meteorologjike në pesë ditët e ardhshme.

Cilësia e ajrit, e pranueshme në shumicën e qyteteve të Kosovës

Gjatë ditës së sotme në shumicën e qyteteve të Kosovës ajri është me cilësi të pranueshme.

Cilësia e ajrit, e pranueshme në shumicën e qyteteve të Kosovës

Gjatë ditës së sotme në shumicën e qyteteve të Kosovës ajri është me cilësi të pranueshme.

Cilësi kryesisht e mirë e ajrit në Kosovë

Cilësia e ajrit është e mirë dhe e pranueshme në pothuajse të gjitha qytetit e Kosovës.

Ajri sot në Kosovë,  i pranueshëm dhe i mirë

Në të gjitha qytetet e Kosovës, cilësia e ajrit sot është e mirë dhe e pranueshme

Moti të premten e të shtunën

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se të premten e të shtunën do të mbajë mot kryesisht me diell.

Ajri me cilësi të pranueshme në shumicën e qyteteve të Kosovës

Cilësia e ajrit sot është e pranueshme në disa vende të Kosovës.