Postet nga: Inspektorati i Policisë së Kosovës

Nga janari IPK ka rekomanduar suspendimin e 17 policëve

Për 17 zyrtarë policorë dhe një punonjës të stafit të Policisë se Kosovës që nga janari i këtij viti Inspektorati Policor i Kosovës ka rekomanduar suspendimin ...

IPK hap rast ndaj Drejtorit të Policisë Kufitare Nexhmi Krasniqit, pas raportimit të KALLXO.com

Inspektorati Policor i Kosovës ka hapur rast ndaj Drejtorit të Policisë Kufitare në Policinë e Kosovës, Nexhmi Krasniqi.

Hilmi Mehmeti flet pas shkarkimit nga pozita e kryeshefit të IPK-së

Ministri i Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi e ka shkarkuar Kryeshefin e Inspektoratit policor të Kosovës, Hilmi Mehmeti, i cili ka qenë i suspenduar nga detyra.

Shkarkohet Kryeshefi i IPK-së Hilmi Mehmeti

Ministri i Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi e ka shkarkuar Kryeshefin e Inspektoratit policor të Kosovës, Hilmi Mehmeti, i cili ka qenë i suspenduar nga detyra.

Inspektorati i rekomandon Policisë të suspendojë 4 policë

Inspektorati Policor i Kosovës i ka rekomanduar Policisë së Kosovës suspendimin e katër zyrtarëve të saj.

Suspendohen policët që shqelmonin qytetarin e prangosur

Inspektorati Policor i Kosovës njofton se e ka trajtuar rastin e një video-incizimi, në të cilin shihen pjesëtarët e Policisë duke e rrahur një qytetar të prangosur.

Avokati i Popullit: Ministri ta Tërheqë Kërkesën për Anulimin e Konkursit në IPK

Avokati i Popullit, Hilmi Jashari, i ka përcjellë sot kryeministrit Ramush Haradinaj, ministrit të Punëve të Brendshme Flamur Sefaj dhe kryeshefit ekzekutiv të Inspektoratit Policor, Hilmi Mehmetit, raportin ...

Nëntë Policë nën Hetime për Protestën e Opozitës

Sipas zëdhënësit të Inspektoratit Policor, Arbër Beka, pas përfundimit të hetimeve në lidhje me veprimet e zyrtarëve policorë gjatë kësaj proteste, nëntë ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!