Postet nga: inspekcioni

Skenderaj, asgjësohen mbi 1,300 produkte ushqimore e shqiptohen 8 gjoba për bizneset

Drejtoria e Inspekcionit e Komunës së Skenderajt, ka konfiskuar mbi 1,370 produkte ushqimore, pasi janë gjetur të dëmtuara, pa deklaracion ose edhe me afat të skaduar.

Inspekcioni i komunës gjobit personin që largoi pengesat në rrugën ‘Muharrem Fejza’

Ditë më parë komuna e Prishtinës ka vënë pengesa në shtegun e çiklizmit në rrugën ‘Muharrem Fejza’ të lagjes ‘Mati’, por të cilat në disa zona ishin ...

Gjilan, aksion për lirimin e hapësirave publike që shfrytëzoheshin pa leje nga disa biznese

Komuna e Gjilanit njofton se Drejtoria e Inspekcionit ka zhvilluar një aksion për lirimin e hapësirave publike që shfrytëzoheshin nga disa biznese pa u pajisur me leje.

Komuna e Skënderajt gjobit një qendër tregtare për mashtrim me çmim të produktit ushqimor

Inspektorët e Drejtorisë së Inspekcionit të Komunës së Skënderajt kanë gjobitur njërën nga qendrat më të mëdha tregtare për mashtrim me çmim të ...

Podujevë, Inspeksioni gjen produkte me afat të skaduar në markete të ndryshme

Drejtoria e Inspekcionit në Komunën e Podujevës në një aksion gjatë ditës së sotme ka gjetur produkte me afat të skaduar në markete të ndryshme.

Prishtinë, qytetarëve u jepen 90 ditë afat për largim të antenave satelitore të trashëguara nga sistemi i vjetër

Drejtoria e Shërbimeve Publike në Komunën e Prishtinës u ka bërë thirrje qytetarëve të largojnë antenat satelitore të trashëguara prej sistemit të vjetër ...

Komuna e Prishtinës po largon mbetjet e parqeve jo funksionale në dy lagje të qytetit

Komuna e Prishtinës sot ka iniciuar procedurat për largimin e mbetjeve në dy parqe të lodrave në lagjet ‘Taukbahqe’ dhe ‘ Lagjia e Spitalit’.

Komuna e Prishtinës: Shpenzimet e rrënimeve të ndërtimeve pa leje do të barten nga palët iniciuese

Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se të gjitha shpenzimet e rrënimeve të ndërtimeve pa leje do barten nga palët iniciuese.