Postet nga: infrastruktura

Ministria e Infrastrukturës përuron tri rrugë të reja në Gjakovë

Tri rrugë të reja pritet të inaugurohen sot  në Komunën e Gjakovës.

Mbi 400 mijë euro për asfaltimin e rrugëve të Kaçanikut

Zëvendësministri i Infrastrukturës Rexhep Kadriu, priti në takim kryetarin e Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi dhe nënshkruan marrëveshje me vlerë 429 mijë e 180 euro ...

Pal Lekaj e Shpend Ahmeti premtojnë rrugë për Prishtinën

Në një takim të mbajtur mes Ministrit të Infrastrukturës Pal Lekaj dhe kryetarit Shpend Ahmetit janë premtuar investime në infrastrukturën e Prishtinës.

Ministria e Infrastrukturës investon 600 mijë euro për rrugët në Zubin Potok

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, ka nënshkruar marrëveshje për ndërtimin e rrugëve në Komunën e Zubin Potokut në veri të Kosovës.

Nënshkruhet marrëveshje për ndërtimin e rrugës në Gjurgjevik të Madh në Klinë

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj ka bërë të ditur se bashkë me ministrin e FSK-së, Rrustem Berisha dhe kryetarin e Komunës së Klinës, Zenun Elezaj, sot ...

Nis asfaltimi i rrugës katër korsi Gjilan-Livoç i Ulët

Në Komunën e Gjilanit, ka nisur sot asfaltimi i rrugës hyrëse dhe dalëse me katër korsi, Gjilan-Livoç i Ulët, e cila ka gjatësi ...

Banka Botërore, 150 milionë për Tregti dhe Transport në Rajon

Vendet e Ballkanit Perëndimor do të përmirësojnë gjendjen e korridoreve kryesore të transportit dhe do të zgjerojnë tregtinë si rezultat i mbështetjes nga Banka Botërore ...

Mbi 10 % e Buxhetit 2018 Shpenzohet në Asfalt e Ura

Qeveria e Kosovës e ka buxhetuar rehabilitimin e Magjistrales M9, Prishtinë – Pejë. Për këtë rrugë, në projektbuxhetin e vitit 2018 janë planifikuar 37 milionë euro të cilat janë planifikuar ...