Postet nga: infrastruktura

Ndalohet për një muaj qarkullimi i automjeteve të rënda në rrugën Gërlicë e Epërme - Shtërpcë - Brezovicë

Qarkullimi i automjeteve të rënda  në rrugën  Gërlicë e Epërme-Shtërpcë-Brezovicë do të ndërpritet nga 12 qershori deri më 11 korrik, njofton Ministria e Infrastrukturës.

Banorët e Mitrovicës në hall me rrugën e pashtruar

Rruga nëpër të cilën kalojnë çdo ditë banorët e lagjes “ Strana“  është e pashtruar.

Banorët ankohen për rrugën e pashtruar në lagjen e Prishtinës

Një rrugë e lënë pas dore në lagjen Bregu i Diellit në Prishtinë i ka bërë banorët që të luten dhe të ankohen.

1.4 milionë euro për ndërtimin e rrugës që lidh tri fshatra të Rahovecit

Komuna e Rahovecit ka nënshkruar kontratë në vlerë prej 1,4 milionë euro për ndërtimin e rrugës që lidh tri fshatrat e kësaj komune, Xërxë – Sapniq – ...

Haziri: Cërrnica, fshati i dytë model i Gjilanit me infrastrukturë

Cërrnica do të jetë fshati i dytë model i Gjilanit me infrastrukturë.

Lutfi Haziri për herë të dytë përuron asfaltimin e rrugës Gjilan – Livoç

Pasi kanë kaluar më shumë se një vit rruga katër korsi Gjilan – Livoç ka ardhur drejt përfundimit.à7

(FOTO) Pamja e Prishtinës së degraduar

Një nga rrugët e kryqytetit të Kosovës që të çon tek institucionet më të rëndësishme të vendit ka një pamje të mjerueshme.

Meremetime në asfalitin e shtruar para tre muajsh, shkak gypat e ujësjellësit

Shtrimi i rrjetit të ujësjellësit në një rrugë të Prizrenit ka pasur ndikim në rënien e asfaltit të shtruar më pas mbi këtë rrugë.