Postet nga: infermierët

Inspektorati Shëndetësor rekomandon heqjen e licencës përkohësisht për katër infermieret

Një video ku shihen disa infermiere duke ushtruar dhunë ndaj një të moshuareje në një Qendër për Përkujdesje të moshuarve në Pejë e cila u publikua dje ...

Sindikata e Punëtorëve Shëndetësorë: Mbi 500 infermierë janë larguar këtë vit nga Kosova

"Mbi 500 infermierë të Qendrës së Klinikës Universitare të Kosovës janë larguar këtë vit nga Kosova, ndërsa në përgatitje që do të largohen gjatë vitit ...

Paralajmërohet grevë nga nënkryetari i Sindikatës së Punëtorëve Shëndetësor në QKUK

Nënkryetari i Sindikatës së Punëtorëve Shëndetësor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, Enlirat Duraku përmes një postimi në Facebook ka paralajmë...

Protestojnë para Ministrisë infermierët që punuan e nuk u paguan gjatë pandemisë

Me parullat “ Rrezikova familjen time për të shpëtuar familjen tënde dhe ja si u shpërbleva”, “Ju të gjithë krenoheni me menaxhim të pandemisë, ne ishim arsyeja ...

Infermierët “e panevojshëm” synojnë Evropën

Nga Ministria e Shëndetësisë e Kosovës nuk tregojnë se çfarë do të ndodhë me qindra mjekë, infermierë dhe staf tjetër shëndetësor, që janë punë...

“Lufta” për një vend pune, dërgon infermierët në Gjermani

Ramize Salihaj këto ditë është duke qëndruar në shtëpinë e saj në Kosovë, pranë familjes për të kaluar pushimet e para në vendlindje që nga koha ...

Qeveria do ndajë për tre muaj të paktën nga 60 euro për stafin shëndetësor

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka vendosur që t’i ndajë pagesë shtesë prej 10% të pagës për punëtorët shëndetësor.

Infermierët e punësuar gjatë pandemisë përsëri kërkojnë vazhdimin e kontratave

Një grup i infermierëve që ishin të punësuar gjatë kohës së pandemisë kanë kërkuar nga kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe ministri i Shëndetë...