Postet nga: Infermierë

ShSKUK hap vende të reja pune për infermierë e laborantë

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK)  ka shpallur konkurs për infermierë më datë 07.06.2024.

Komuna e Mitrovicës kishte punësuar infermiere pa nënshtetësi të Kosovës dhe pa licencë, Prokuroria fillon hetimet

Një konkurs i Komunës së Mitrovicës për infermierë të QKMF-së ka filluar të hetohet nga Prokuroria pasi një kandidate dyshohet se u pranua pa i plotësuar ...

QKUK anulon testin e konkursit për infermierë

Testi me shkrim për infermierë të përgjithshëm me shkollë të mesme dhe infermierë të përgjithshëm me bachelor është anuluar dje nga Qendra Klinike Universitare e ...

QKUK shpall konkurs për 85 infermierë, 10 teknikë të rëntgenit e 5 laborantë

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka publikuar sot shpalljen e konkursit për 85 infermierë të përgjithshëm, 70 prej tyre të nivelit bachelor dhe 15 me nivel të mesëm.

Dy infermiere në QKMF të Kamenicës punojnë pa licencë

Në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Komunën e Kamenicës, dy infermiere janë duke punuar pa licencë.

ShSKUK thotë se do të marrë masa ndaj infermieres që keqinformoi prindërit për ndërrim të foshnjave

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se do të marrë masa ndaj infermieres së Klinikës së neonatologjisë, e cila lajmëroi familjarët gabimisht ...

ShSKUK hap konkurs për 30 infermierë

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se do të pranojë 30 infermierë.

COVID-19 i merr jetën infermieres 28-vjeçare në Kërçovë

Një infermiere 28-vjeçare nga Spitali i Përgjithshëm në Kërçovë ka ndërruar jetë për shkak të komplikimeve nga virusi korona. Ajo nuk ishte e ...