Postet nga: imuniteti

Ushqimet që rrisin imunitetin tuaj në mënyrë natyrale

Për ta mbajtur trupin ndaj sëmundjeve  duhet të rrisni sistemin  imunitar.

A ekziston mundësia e një infektimi të dytë me coronavirus? 

A ekziston mundësia e një infektimi të dytë me koronavirus? Pse disa njerëz janë më të sëmurë se të tjerët? A do të shfaqet ky virus ...

PS Voton Kundër Arrestimit të Saimir Tahirit

Deputetët e mazhorancës socialiste votuan kundër kërkesës së prokurorisë për lejimin e arrestimit dhe kontrollit të banesës së ish-ministrit të brendshëm Saimir ...

Tahiri: Pranoj Hetim, por jo Gjyq Politik

Saimir Tahiri pas daljes nga mbledhja e Këshillit të Imuniteteve të Shqipërisë në Kuvend, kërkesën për t’ia marrë imunitetin e cilësoi estradë.

Avokati: Pa Prova Kërkesa për Arrestimin e Saimir Tahirit

Artan Hajdari, avokati i deputetit Saimir Tahiri, kundërshtoi kërkesën e prokurorisë për marrjen e autorizimit për arrestimin e ish-ministrit, jo vetëm si të paargumentuar ...

Sot Vendoset për Imunitetin e Saimir Tahirit

Sot sërish do të mblidhet Këshilli për Imunitetet dhe Mandatet për heqjen e imunitetit të  Saimir Tahirit.

Enver Hasanin e Shpëton Gjykata e Apelit

Sipas vendimit të Apelit, aktakuza ndaj të pandehurit në fjalë, e ngritur me 13.01.2016, nga ana e Prokurorisë Speciale, për veprat  penaletë keqpërdorimit të detyrës zyrtare dhe falsifikimit ...

Mendime të Kundërta për Imunitetin e Enver Hasanit

Mendime të Kundërta për Imunitetin e Enver Hasanit

Në gjykimin e Enver Hasanit për shpërdorim detyre dhe falsifikim dokumenti, mbrojtja dhe prokuroria folën ndryshe për imunitetin e të akuzuarit.