Postet nga: impeachment

Rreth 11 milionë njerëz shikuan ditën e parë të gjykimit të Trumpit

Fillimi i gjykimit të presidentit të Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, në Senatin amerikan, më 21 janar, tërhoqi rreth 11 milionë shikues televizivë në Shtetet e Bashkuara.

Senati miraton rregullat për nisjen e gjyqit kundër Trumpit

Prokurorët nga Dhoma e Përfaqësuesve do të prezantojnë të mërkurën pasdite argumentet e tyre në Senat, pasi ka nisur gjykimi nëse presidenti amerikan, Donald ...

Gjithçka gati për nisjen e gjyqit kundër Trumpit në Senat

Senati i Shteteve të Bashkuara do të dëgjojë argumentet në gjyqin e tretë që është duke u zhvilluar ndonjëherë për shkarkim të një presidenti në pozitë, në ...

Republikanët dhe demokratët përplasen për procedurat e gjykimit të Trumpit

Udhëheqësit republikanë dhe demokratë në Senatin e SHBA-së, janë përplasur lidhur me rregullat që duhet ndjekur, në gjykimin për shkarkim ose jo të presidentit amerikan, Donald ...

Putin i quan ‘të ëndërruara’ akuzat e Demokratëve amerikanë ndaj Trumpit

Presidenti rus, Vladimir Putin, ka thënë se procesi i shkarkimit ndaj presidentit të SHBA-së, Donald Trump, ishte i bazuar në akuza të "ëndërruara".

Dodik i shkruan letër Trumpit pas votës për shkarkim nga Dhoma e Përfaqësuesve

Milorad Dodik të mërkurën i ka dërguar një letër mbështetjeje Presidentit të SHBA-së Donald Trump, duke e përshëndetur mbrojtjen e tij ndaj vlerave ...

Komiteti Gjyqësor miraton akuzat kundër presidentit Trump

Komiteti Gjyqësor i Dhomës së Përfaqësuesve ka miratuar dy akuzat kundër presidentit amerikan, Donald Trump, në kuadër të procesit të shkarkimit.

Demokratët prezantojnë akuzat ndaj Trumpit

Komiteti Gjyqësor i Dhomës së Përfaqësuesve në Shtetet e Bashkuara prezantoi të martën akuzat formale kundër presidentit amerikan, Donald Trump.