Postet nga: Imer Zeqiri

Sindikata e Policisë e shkarkoi, Imer Zeqiri thotë se nuk u njoftua për takimin - E quan 'synim për puç'

Imer Zeqiri, i shkarkuar nga pozita e kryetarit të Sindikatës së Policisë së Kosovës thotë se për takimin e Kuvendit të Përgjithshëm  në të cilin ...

Sindikata e Policisë voton shkarkimin e kryetarit Imer Zeqiri

Sindikata e Policisë sot më datë 19.05.2024 ka mbajtur mbledhjen me të vetmën pikë të rendit të ditës -  votimin e shkarkimit të kryetarit të SPK-së Imer Zeqiri.

Rekomandimi i IPK-së për suspendimin e Zeqirit, reagon Sindikata e Policisë së Kosovës

Të premten, më 10.05.2024, Inspektorati Policor i Kosovës ka rekomanduar suspendimin e një zyrtari policor, i dyshuar se ka kryer veprën penale “Fotografimi dhe incizimet tjera të paautorizuara”.

IPK rekomandon suspendimin e policit kryesindikalist, dyshohet se incizoi pa autorizim

Inspektorati Policor i Kosovës përmes një komunikate për media ka njoftuar se ka rekomanduar suspendimin e një zyrtari policor, i dyshuar se ka kryer veprën penale “...

Zeqiri: Vetëm në janar janë afër 10 dorëheqje të policëve

Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës, Imer Zeqiri ka thënë se vetëm në janar kanë ndodhur afër 10 dorëheqje të policëve.

Marrëveshja e Policisë me SHSKUK-në për trajtim me prioritet të policëve, deklarohet kryetari i Sindikatës së Policisë

Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës, Imer Zeqiri, ka deklaruar se nuk e ka parë marrëveshjen e nënshkruar mes Policisë së Kosovës dhe Shë...

Flota operative e Policisë së Kosovës paralajmëron bojkotimin e punës, kjo është arsyeja

Flota operative e Policisë së Kosovës, e cila përfshin serviserët e të gjitha automjeteve të Policisë, po kërkon që të klasifikohen në kategorinë e punëtorë...

Sindikata e Policisë së Kosovës: Gjendja shëndetësore e policëve të lënduar është e mirë

Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës, Imer Zeqiri ka vizituar sot Kampin e Njësive të Specializuara Policore në Belvedere.