Postet nga: Ilmi Dalipi

Vrasja për kontest pronësor, rrëfehet në gjykatë dëshmitari okular

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve të komunës së Vitisë ...

Njëri i akuzuar në spital, zvarritet gjykimi ndaj të akuzuarve për vrasjen e kushëririt

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

Gjykimi i të akuzuarve për vrasje të rënd në Gjilan.

Dëshmitari rrëfen në gjykimin e të akuzuarve për vrasjen e kushëririt të tyre

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

Sërish dalin para gjykatësit të akuzuarit për vrasjen e kushëririt të tyre

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

Dalin para gjyqit të akuzuarit për vrasjen e kushëririt të tyre

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

Gjykata vendosë për Orhan Kqikun, i dyshuar për shkaktimin e aksidentit me fatalitet

Orhan Kqiku, i dyshuar për shkaktimin e aksidentit me fatalitet është sjellë para gjykatës në Gjilan për t`u përballur me kërkesën e prokurorit ...

Gjykata vendos për veterinerin e akuzuar se lëshoi dokumente për kafshë të kontrabanduara

Mexhid Haxhimusa, veterineri nga Ferizaj i cili akuzohej se ka keqpërdorur detyrën, është liruar nga akuza.

Veterinari i akuzuar për pasaportat e kafshëve del para gjyqit

Mexhid Haxhimusa dhe Artan Pajaziti, të akuzuar në për keqpërdorim të detyrës zyrtare, do të njihen të enjten me vendimin e gjykatës së Gjilanit rreth akuzave ...