Postet nga: Ilirjana Hoti

I pandehuri pranon akuzën dhe pendohet

A.V i akuzuar për dhunë në familje, kanosje dhe asgjësim apo dëmtim të pasurisë, pranoi fajësinë dhe i njëjti deklaroi se ishte penduar pë...

I akuzuari për keqpërdorim të autorizimeve në ekonomi, Alban Sylafeta, deklarohet për fajësinë

Gjykimi ndaj Alban Sylafeta, ish-komercialisti i kompanisë mobile IPKO-s, i akuzuar për keqpërdorim të autorizimeve në ekonomi dhe falsifikimit të dokumentit, u deklarua i pafajshëm.

Punëtori ra nga 8 metra lartësi, punëdhënësi ballafaqohet me ekspertin e sigurisë në punë

Në gjykimin ndaj Kadrush Rexhepit, pronarit të firmës "Euro Abi", i akuzuar për veprën penale asgjësimi, dëmtimi ose heqja e pajisjeve mbrojtëse dhe rrezikimi ...

Gjakovë - Shtyhet seanca ndaj ish-punëtorit, i akuzuar për përvetësimin e parave të kompanisë

Gjykimi ndaj Alban Sylafeta, ish-komercialisti i kompanisë mobile IPKO, i akuzuar për keqpërdorim të autorizimeve në ekonomi dhe falsifikimit të dokumentit, u shty për datën 18 shkurt.

Gjakovë, paraburgim për burrin e dyshuar që grushtoi gruan

Gjykata e Gjakovës ka caktuar paraburgimin prej një muaji ndaj U.K për shkak se i njëjti dyshohet se i kishte shkaktuar lëndime trupore gruas së ...

Gjakovë, ish-asamblistja dënohet me gjobë për mosraportim të pasurisë

Në korrik të këtij viti, Gjykata e Gjakovës e kishte dënuar me 400 euro gjobë ish-asamblisten Hana Zeka për mosraportim të pasurisë.

Gjykimi për katër thasët me marihuanë

Albert Memia dhe Armand Muçaj nga Shqipëria, të akuzuar për katër thasë të mbushura me marihuanë në peshë prej 29 kg e 317 gr, se në bashkëkryerje ...

I dyshuari se vodhi aparate për fotografi del para gjykatës

Elvis Drmaku, një shtetas serb me banim të përkohshëm në Gjakovë po akuzoihet për vjedhje të disa sendeve në garazhën e shtëpisë së Shkelzen Hoxhë...