Postet nga: Ilir Murtezaj

I punësuari rishtazi inspektor në ATK, në foto me Kadri Veselin

Në mesin e 20 inspektorëve tatimorë të punësuar në Administratën Tatimore është edhe Afrim Tahiri. KALLXO.com ka gjetur se i punësuari në ATK kishte një fotografi ...

Njeriu i lidhur me PDK-në vendosi për punësimet e PDK-së në ATK

Administrata Tatimore e Kosovës e ka vendosur në krye të komisionit të rekrutimit të inspektorëve njërin nga drejtorët e ATK-së i cili në të kaluarën ...

Murtezaj: Bizneset i kanë borxh ATK-së rreth 350 milionë euro

Biznese të ndryshme i kanë mbetur borxh Administratës Tatimore të Kosovës, rreth 350 milionë euro, thotë në një intervistë për Radion Evropa e Lirë, drejtori i përgjithshë...

Miku i Blerand Stavilecit dhe Kadri Veselit punësohet inspektor në ATK

Vllaznim Krasniqi, ish-këshilltari i ministrit të zhvillimit ekonomik, Blerand Stavileci është në mesin e 20 inspektorëve të punësuar së fundmi në Administratën Tatimore të Kosovës.

 'Shifti  britanik', skandali me konkursin për drejtor të ATK-së

Ilir Murtezaj ishte ndër kandidatët më pak të poentuar nga dy përfaqësuesit e BDO-së, kompanisë së angazhuar nga Ambasada Britanike për t’i ofruar asistencë ...

Banka Botërore përkrah reformat në  Administratën Tatimore të Kosovës

 

Drejtori i ATK-së: Nuk do të tolerohen masat e ulëta ndëshkimore për shkeljet e rënda

Drejtori i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), Ilir Murtezaj në tryezën e Demokraci Plus dhe BIRN-it “Integriteti i Administratës Tatimore”, tha se do të përpiqen ...

Zyrtare: Emërohet drejtori i ri i ATK-së

Ilir Murtezaj është emëruar drejtor i Administratës Tatimore të Kosovës.