Postet nga: Ilir Morina

Ilir Morina: Hetuesi që mblodhi prova për masakrën e Reçakut u dërgua në Lipjan

Ilir Morina, prokuror special i ngarkuar me hetime në masakrën e Reçakut, ka deklaruar se hetuesi që u mor me këtë masakër është dërguar në ...

I akuzuari për krime lufte deklarohet për fajësinë

Çasla Joliq, i akuzuar për krime lufte në Kosovë në periudhën kohorë 1998-1999 është sjellë sot në gjykatën e Prishtinës.

Ish-Kryeshefi i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit, Ilir Morina dyshohet se mori 10 mijë euro ryshfet për lejet mjedisore në Brezovicë

Ilir Morina, ish-Kryeshefi i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit është arrestuar gjatë ditës së djeshme në aksionin e Prokurorisë Themelore në Ferizaj për rastin e njohur si “...

Pasuria e ish-kryeshefit të Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit Ilir Morina, i cili u arrestua për rastin 'Brezovica'

Ilir Morina, ish-Kreyshef i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit është në mesin e të arrestuarve në aksionin e sotëm nën dyshimet se është përfshirë në rastin ...

Aksioni ‘Brezovica’, arrestohet Ilir Morina, ish kryeshef i Agjencionit për Mbrojtjen e Mjedisit

Është arrestuar Ilir Morina, ish kryeshef i Agjencionit për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës (AMMK).

Ilir Morina lirohet nga detyra e Kryeshefit të Agjencionit për Mbrojtjen e Mjedisit

Kryeshefi i Agjencionit për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës (AMMK), Ilir Morina, është liruar nga kjo detyrë.

Prapaskenat e largimit nga puna të ambientalistes së 'papërshtatshme'

Egzona Shala, ekologe dhe aktiviste për mbrojtjen e mjedisit, një muaj kishte punuar në Agjencinë për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës (AMMK), në kuadër të një ...

Afera e faljes: Hashim Thaçi fali të dënuar që ishin refuzuar më parë

Nga 28 kërkesa që ishin shqyrtuar nga ana e Komisionit për shqyrtimin dhe vlerësimin e kërkesave për faljen e të dënuarve, ish-Presidenti Hashim Thaçi ...