Postet nga: ilir dushi

Mbrohen në heshtje zyrtarët e akuzuar të Agjencisë për Produkte Medicinale

 

Gjykimi ndaj dy zyrtarëve që dyshohet se lëshuan në mënyrë të paligjshme 435 mijë banderola të barnave

Ka vazhduar gjykimi ndaj Bersan Kolgecit dhe Ilir Dushit, të cilët po akuzohen për keqpërdorim detyre sepse si zyrtarë të Agjencisë për Produkte Medicinale dyshohen se ...

Apeli e vërteton pafajësinë e anëtarëve të AKPPM-së

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar aktgjykimin e shkallës së parë në rastin e të akuzuarve Ilir Dushi, Haki Ejupi, Arian Zeneli dhe Gylten Kurda, të akuzuar pë...

Gjykata merr vendim për zyrtarët e akuzuar të AKPPM-së

Ilir Dushi, Haki Ejupi dhe Gylten Kurda të akuzuar për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar, u liruan nga akuzat e Prokurorisë, pasi Gjykata nuk ka gjetur ...

Përfundon gjykimi ndaj të akuzuarve për keqpërdorim të banderolave

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seancë gjyqësore në rastin e Ilir Dushit, drejtor ekzekutiv i Agjencisë Kosovare për Produkte dhe Pajisje Medicinale, si dhe ish-zyrtarë...

Dënohen me nga 6 muaj burg për lëshimin e mbi 435 mijë banderolave për barna

Gjykata e Prishtinës ka gjetur fajtorë Ilir Dushin dhe Bersan Kolgeci, të cilët akuzohen për veprën penale keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar

Gjykimi për banderola, dy prej të akuzuarve mbrohen në heshtje

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seancë gjyqësore në rastin e Ilir Dushit, drejtor ekzekutiv i Agjencisë Kosovare për Produkte dhe Pajisje Medicinale, si dhe ish-zyrtarë...

Ish-kryeshefi i AKMP-së Ilir Dushi për herë të tretë deklarohet për akatkuzën për lëshimin e banderolave të ilaçeve

Rigjykimi për “Banderolat e Ilaçeve”, kundër Ilir dushit e Bersan Kolgecit përfundoi sot.