Postet nga: Idriz Hysenaj

Lladrovci e shkarkon drejtorin e dyshuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Kryetari i Komunë së Drenasit, Ramiz Lladrovci e ka shkarkuar nga detyra Drejtorin e Infrastrukturës, Idriz Hysenaj, i cili po dyshohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Vendimi i Gjykatës për drejtorin e arrestuar të Ramiz Lladrovcit

Gjykata Themelore në Prishtinë ka refuzuar kërkesën nga Prokuroria Themelore e Prishtinës për paraburgimin e  drejtorit të Infrastrukturës në Komunën e Drenasit, Idriz Hysenaj, ...

Avokati e quan spektakël arrestimin e drejtorit të Ramiz Lladrovcit

Avokati i drejtorit të Infrastrukturës në Komunën e Drenasit, Nasuf Hasani i ka quajtur të pasakta pretendimet se Idriz Hysenaj ka keqpërdorur pronat e Komunës.

Dosja e Prokurorisë për drejtorin e arrestuar të Ramiz Lladrovcit

Prokuroria Themelore e Prishtinës ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë që t’i caktohet masa e paraburgimit drejtorit të Infrastrukturës në Komunën e Drenasit, Idriz ...

Ramiz Lladrovci reagon pas arrestimit të drejtorit të tij

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka reaguar pas arrestimit të drejtorit të Infrastrukturës, Idriz Hysenaj, duke thënë se pas pranimit të informacionit zyrtar për ...

Përfundon asfaltimi i rrugës Abri – Likoc

Ka përfunduar asfaltimi i rrugës që lidh fshatrat e komunës së Drenasit dhe të komunës së Skenderajt, konkretisht fshatin Abri dhe Likoc.