Postet nga: Ibrahim Idrizi

Prokuroria: Kështu të akuzuarit vidhnin naftë nga ekskavatorët e ‘Bechtel Enka’-s

Në Gjykatën e Ferizajt sot është mbajtur seanca e gjykimit ndaj Bunjamin Lokut, i cili së bashku me Mentor Tushën dhe një të mitur akuzohen se në më...

Dëgjohet dëshmitari i ri në gjykimin e ish-Drejtorit të Urbanizmit të Ferizajt

Në Gjykatën e Ferizajt ka vazhduar seanca ndaj ish Drejtorit të Urbanizmit Faik Grainca i cili akuzohet për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

Mbrohen në heshtje ish-gjykatësja Safete Tolaj, djali i saj dhe polici

Në Gjykatën e Ferizajt sot është mbajtur seanca e radhës e rigjykimit të ish-gjyqtares Safete Tolaj, e akuzuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe marrje ...

Dënohet me burg inspektori i ndërtimit në Shtime

Një vit burg i është shqiptuar Taulant Salihajt, inspektor i ndërtimit në Komunën e Shtimes.

Prokurori: Inspektori i Shtimes bëri dy shkelje, i mori para të dëmtuarit dhe lejoi ndërtime pa leje

Në Gjykatën e Ferizajt është dhënë fjala përfundimtare në rastin e inspektorit të ndërtimit të Komunës së Shtimes, Taulant Salihaj, të cilin Prokuroria po e ...

Zbuloi sekretin tregtar të djemve të Isa Mustafës, Gjykata merr vendim për shpedituesin

Isa Shiti është dënuar me një vit burgim me kusht, pasi gjykata e gjeti fajtor për zbulimin e sekretit tregtar të kompanisë së djemve të ish-kryeministrit Isa Mustafa.

Prokuroria tërhiqet nga aktakuza ndaj njërit të akuzuar për 'spiunim' të biznesit të djemve të Isa Mustafës

Në Gjykatën e Ferizajt sot është dhënë fjala përfundimtare në rastin e zyrtarëve doganorë, të akuzuar se zbuluan sekretin tregtar të djemve të ish-kryeministrit Isa Mustafa ...

Mungon dëshmitarja, shtyhet seanca ndaj inspektorit të Shtimes

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj inspektorit të Komunës së Shtimes, Taulant Salihaj.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!