Postet nga: Ibrahim Berisha

Mungon gjykatësja, dështon seanca ndaj ekzaminerit të auto-shkollës

 

Dosja e Prokurorisë: Si u largua nga gara kompania me çmim më të lirë për magjistralen Prishtinë - Pejë?

Në gjykatën e Prishtinës, Xhelil Bekteshi dhe Besim Tahiri janë ulur në bankën e të akuzuarve për t'u përgjigjur në akuzat për keqpërdorim ...

VIDEO - Ish-punëtori tregon ‘luftën’ e tij me KEDS-in në Gjykatën e Apelit

 

Dëshmitarja- ekzaminuesit: Ti m’i tregoje përgjigjet me gisht, unë e plotësoja testin

Në gjykimin ndaj ekzaminuesit të testit për patentë shoferë, Gëzim Kryeziut, i akuzuar për marrje ryshfeti, është dëgjuar dëshmia e dëshmitares Shkurte Hashani.

Biznesmeni drekoi me prokurorin pak minuta para incidentit ku u përdor arma

Ibrahim Berisha, prokuror i krimeve të rënda në Prishtinë, dhe Imer Beka, ish-Kryeprokuror i Prishtinës, kishin drekuar në një tavolinë me biznesmenin Mehdi Gjoka pak minuta para ky ...

Ekzamineri i Qendrës së Patentë Shoferëve e pranon fajësinë për marrje ryshfeti

Në Gjykatën e Prishtinës sot është mbajtur seanca gjyqësore ndaj Gëzim Kryeziut dhe Ekrem Zhegrovës, zyrtarë në Qendrën e Patentë Shoferëve në Prishtinë, ...

Aktakuza: Automekaniku i Policisë përvetësoi pjesët e veturës zyrtare

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seancë ndaj të akuzuarit Burim Gashi, i cili akuzohet për përvetësim gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare.

Ekzaminerët e patentë-shoferëve të akuzuar për ryshfet nuk arrijnë marrëveshje me Prokurorinë

Gëzim Kryeziu dhe Ekrem Zhegrova, të akuzuar për marrje ryshfeti lidhur me patente shoferë, janë deklaruar në gjykatë për fajësinë e tyre.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!