Postet nga: hysni gucati

Nasim Haradinaj kërkon që seanca e nesërme të mbahet pa prezencën e tij

Mbrojtja e nënkryetarit të OVL-UÇK Nasim Haradinaj, përmes një shkresë ka kërkuar që seanca e nesërme për ecurinë e çështjes, të mbahet pa prezencë...

Me 24 shkurt mbahet seanca e Speciales për Haradinajn e Gucatin

Zyra e Prokurorit të Specializuar ka njoftuar se me 24 shkurt do të mbahet seanca për dy krerët e OVL-UÇK-së, Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj.

Prokuroria Speciale: Kërkesa për lirimin e Haradinajt dhe Gucatit duhet të refuzohet

Në përgjigjen e Prokurorisë thuhet se paraburgimi për Haradinajn dhe Gucatin, vazhdon të jetë masë e detyrueshme, pasi nuk ka ndonjë ndryshim përkatës sa i pë...

Mbrojtja e Nasim Haradinajt u përgjigjet 'argumenteve' të Prokurorit të Specializuar për paraburgimin

 

Prokuroria Speciale me 10 dëshmitarë kundër Haradinajt dhe Gucatit

Zyra e Prokurorit të Specializuar në seancën dëgjimore të drejtuar kundër dy krerëve të OVL-UÇK-së, Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj, ka njoftuar se përpos ...

Proteston Nasim Haradinaj, nuk paraqitet në Gjykatë

Nënkryetari i OVL-UÇK-së, Nasim Haradinaj ka refuzuar që të paraqitet në seancën statusore të Gjykatës Speciale.

Deklarohet i pafajshëm Hysni Gucati

Kryetari i OVL- UÇK-së, Hysni Gucati është deklaruar i pafajshëm për të gjitha pikat e akuzës së prokurorëve të specializuar.

LIVE- Hysni Gucati del para Gjykatës Speciale

Kryetari i OVL-UÇK-së, Hysni Gucati ka dalë për herë para Dhomave të Specializuara pas ngritjes së aktakuzës.