Postet nga: hykmete bajrami

Ekzekutohen pagesat e Pakos emergjente për familjet pa asnjë anëtar të punësuar

Ministria e Financave sot ka realizuar pagesat për masën 15 të Pakos emergjente kundër coronavirusit, në shumë prej 1 milion e 991 mijë e 210 euro për 15,317 familje përfituese ...

Kosova merr kredi 46 milionë euro për “Projektin Emergjent COVID-19"

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka njoftuar se sot ka nënshkruar marrëveshjen e kredisë me Bankën Botërore përmes Asociacionit Zhvillimor Ndërkombëtar, në vlerë ...

Ekzekutohen pagesat për disa përfitues të masave nga Parko Emergjente e Qeverisë

Ministrja e Financave dhe Transfereve, Hykmete Bajrami, ka njoftuar se sot Ministria ka ekzekutuar pagesat për masën 3A, për 7 mijë e 241 përfitues.

Ministrja e Financave: Janë ekzekutuar pagesat për skemat pensionale, sociale dhe subvencionimin e qirasë

Thesari i Kosovës sot ka ekzekutuar pagesat për skemat pensionale dhe sociale për 289,613 përfitues për këtë muaj.

Qeveria Hoti emëron Komitetin për partneritetin publik-privat

Qeveria Hoti sot gjatë mbledhjes ka miratuar propozim-vendimin e ministres së Financave, Hykmete Bajramit, për emërimin e Komitetit për partneritetin publik-privat.

Ministrja Bajrami flet për pagesat për bizneset e prekura pas izolimit nga COVID-19

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka njoftuar se është duke u vazhduar zbatimi i masave për ndihmë të bizneseve dhe punëtorëve.

Miratohet Projektligji për rishikimin e buxhetit për vitin 2020

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë, të drejtuar nga kryeministri Avdullah Hoti, është shqyrtuar dhe miratuar Projektligji për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit për ndarjen buxhetore pë...

Bajrami: Kemi rënie të ekonomisë, do të rishikojmë shpenzimet

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami gjatë mbledhjes së Qeverisë e cila po mbahet ka deklaruar se këtë vit presin një rënie të ekonomisë për -3 për ...