Postet nga: hykmete bajrami

Kritikohet në Komision Ministria e Tregtisë

Raporti i punës së Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë për periudhën janar-gusht 2016 i paraqitur në Komisionin për Zhvillim Ekonomik nga ministrja Hykmete Bajrami, u kritikua nga ...

Projektligji që Rrezikoi Koalicionin Kthehet në Kuvend

Projektligji për investimet strategjike, i cili muaj më parë kishte shkaktuar përçarje në mes të partnerëve të koalicionit, do të jetë në rend të ditës ...

Miliona Euro për Laboratorë të Kontrollit të Automjeteve

Miliona Euro për Laboratorë të Kontrollit të Automjeteve

Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë Hykmete Bajrami, ka deklaruar për emisionin “Drejtësia në Kosovë”, se refuzimi i pronarëve të qendrave për kontrollimin teknik të automjeteve që ...

Një Shkop Magjik për Problemet e Investimeve në Kosovë?

Selatin Balkan ka besim në të ardhmen e ndritshme të Kosovës në kuptimin e plotë të fjalës.

Bajrami: Është Përmirësuar Ambienti për Biznes

Ministrja Hykmete Bajrami tha se është përmirësuar në masë të konsiderueshme ambienti i të bërit biznes në Kosovë prej kohës kur ajo e drejton Ministrinë e ...

Përmirësohet Sektori i Ndërtimit, Tregtia ‘Çalon’

Një hulumtim i bërë nga Oda Ekonomike e Kosovës (OEK), i cili u publikua sot, flet për gjendje pozitive të bizneseve në vend dhe pritjet në fushë...

Bankat ta Ndihmojnë Ekonominë

Në Bankën Qendrore të Kosovës në takim me Hamzën, përveç Kryeministrit Mustafa ishin edhe ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi dhe ministrja e Tregtisë dhe ...

Zhvillim nga Industria Kimike dhe e Gomës

Departamenti i Industrisë në Ministrinë e Tregtisë në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim kryen një hulumtim të këtyre sektorëve të financuar nga ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!