Postet nga: Hulumtim

Kjo është kënaqshmëria e qytetarëve të Prishtinës me shërbimet e ndërmarrjes “Hortikultura”

Ndërmarrja Publike Komunale “Hortikultura” në baza vjetore bënë matjen e nivelit të kënaqshmërisë së qytetarëve për shërbimet që ofron.

Sa janë të kënaqur qytetarët e operatorët me shërbimet e Stacionit të Autobusëve?

Ndërmarrja Publike Lokale "Stacioni i Autobusëve" në Prishtinë, në baza vjetore bënë matjen e kënaqshmërisë së qytetarëve me shërbimet që ofron.

Siluri: Jeta e dyfishtë e një shqiptaro-amerikani të akuzuar për trafik droge

Në vitin 2018, prokurorët shqiptarë ndërprenë një hetim për pastrim parash kundër Ylli Didanit. Më pak se dy vjet më pas, ai u arrestua në Shtetet e ...

Pazaret në Trafikun Urban - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Pernime” është duke u transmetuar hulumtimi për keqpërdorimet në ndërmarrjen publike Trafiku Urban në Prishtinë.

Në Sanxhak po zhduken xhamitë e epokës osmane

Të rrafshuara ose “restauruara” duke marrë shumë pak ë konsideratë formën e tyre origjinale, xhamitë e epokës otomane në Sanxhakun kryesisht mysliman në Serbi rrezikojnë të zhduken plotësisht.

QAnon flet hapur për “rrëfimet misterioze" në Ballkanin Perëndimor

Ndonëse rrjetet sociale, tashmë disa muaj me radhë po i largojnë përmbajtjet, grupet, faqet dhe profilet që ndërlidhen me teorinë e konspiracionit QAanon, në hapësirën ...

Përtej matjeve në kryeqytet, ndotja e ajrit problem edhe në vendet afër bjeshkëve

Ndotja e ajrit shkakton qindra vdekje të parakohshme në Kosovë dhe vështirëson jetesën e atyre me sëmundje respiratore, ndërkohë edhe qytetet rrëzë bjeshkëve ...

Shkëlqimi i qytetit afër Prishtinës

17 kilometra afër Prishtinës, skaj rrugës magjistrale Prishtinë - Shkup, Lipjani ka arritur të shndërrohet në një zonë atraktive ekonomike, duke i sfiduar me mundësi bizneset ...