Postet nga: Hulumtim

Heshtja e Falsifikimit të Notave

Heshtja e Falsifikimit të Notave

Të enjten në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ u transmetua hulumtimi mbi falsikifimin e notave të 12 nxënësve që u hesht nga të gjithë, përfshirë edhe institucionet e arsimit.

Patrullim pa Ndëshkim në Europën Lindore

Pas përfundimit të turnit,roja kufitare dukej i dobët, i lodhur dhe dukshëm nervoz. Ai e përshkroi ditën e tij të zakonshme në kufirin e ...

Kopjim i Dobët në Universitetin e Prishtinës

Gazeta Jeta në Kosovë ka analizuar tekstet e dy punimeve me titull të njëjtë “Privatization Process in Kosovo” (Procesi i Privatizimit në Kosovë) të cilat janë botuar në vite ...

Drejtësia për Fajde

Drejtësia për Fajde

Në edicionin e radhës emisioni “Drejtësia në Kosovë” sjell rrëfimin ekskluziv për vetëvrasjen e dy djemve të familjes Mehana nga Mitrovica.

Shteti Rrezikon Trepçën

Mosfunksionalizimi i bordit të AKP-së dhe procedurat e prokurimit publik rrezikojnë që në fillim të nëntorit ta dërgojnë në likuidim gjigantin e metaleve “Trepça”. AKP-ja ka dë...

Identifikohen Potencialet Ekonomike të Rajonit Qendër

Identifikimi i skemës së prodhimeve vendore, ridizajnimi i granteve qeveritare e komunale dhe përmirësimi i kushteve për investime ishin çështjet që u diskutuan gjatë konferencës ...

Siguria e Aeroportit

Siguria e Aeroportit

Siguria në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinë është tema e radhës me të cilën është marrë emisioni “Drejtësia në Kosovë”

Tenderi ‘10 Centësh’ i Infrastrukturës

Kompania fituese e një tenderi të Ministrisë së Infrastrukturës për mirëmbajtjen e një segmenti rrugor të rajonit të Prizrenit, ka deklaruar çmime tepër të ulëta ...