Postet nga: Hotel

Familja e të vdekurit nga shembja e hotelit ‘Adriatik’ fal gjakun

Në fshatin Vidimriq të Mitrovicës iu dha lamtumira e fundit Visar Behramit i cili u gjet i vdekur dje pas shembjes së hotelit ‘Adriatik’ në Mitrovicë.

Flet familjari i djalit të vdekur nga shembja e hotelit ‘Adriatik’

Lavdim Behrami, djali i axhës së djalit 27 vjeçarit që vdiq sot në Mitrovicë ka folur lidhur me vdekjen e tij.

Nxirret trupi nga rrënojat e hotelit ‘Adriatik’

Trupi i punëtorit që kishte mbetur i ngujuar nën rrënojat e hotelit ‘Adriatik’ është gjetur dhe tërhequr nga FSK-ja.

27 vjeçari nën rrënojat e hotelit ‘Adriatik’ për më shumë se 6 orë

Sot rreth orës 17 është shembur një pjesë e hotelit ‘Adriatik’ në Mitrovicë.

FOTO të reja nga kërkimet e FSK-së në rrënojat e hotelit ‘Adriatik’

Për më shumë se 5 orë po vazhdojnë kërkimet për një djalë që dyshohet se ka mbetur i ngujuar pas shembjes së një pjese të hotelit ‘Adriatik’ në ...

Hoteli më i lirë në botë, një natë kushton më pak se 1 euro

Pa marrë parasysh sa kënaqësi mund të jetë një pushim, kur shikon faturat ‘lodhesh”.

Prizreni i Sunduar nga të Fuqishmit e Hotelierisë

Gazeta Jeta në Kosovë ka zbuluar se shumë objekte biznesore që gjenden në Zonën e Parë të Qendrës Historike në Prizren kanë probleme me ligjin. Ka biznese që ...