Postet nga: Hidroregjioni Jugor

Prizren - Shatërvani dhe disa lagje nesër me reduktime të ujit të pijes

Kompania rajonale e Ujësjellësit “ Hidroregjioni Jugor" në Prizren ka njoftuar se gjatë ditës së nesërme do të ketë reduktime të ujit të pijes në disa lagje.

Ish anëtarët e Bordit të përkohshëm të KRU 'Hidroregjioni Jugor', reagojnë pasi u shkarkuan nga Qeveria

Ish anëtarët e Bordit të përkohshëm të KRU “Hidroregjioni Jugor” Sh. A., në Prizren, kanë reaguar përmes një shkresë publike pasi u shkarkuan me datë...

Dëmtimi i ndërmarrjes publike: Borxhi nga 300 mijë u bë 1.8 milion euro

Ujësjellësi i Prizrenit “Hidroregjioni Jugor” është dëmtuar rreth 1.8 milionë euro për shkak të mos-zbatimit të marrëveshjes për pagesën e borxhit ndaj KEK-ut. Në ...

Qeveria tregon arsyet për shkarkimin e bordit të ndërmarrjes "Hidroregjioni Jugor"

Opinioni i kundërt për pasqyrat financiare nga Zyra Kombëtare e Auditimit dhe vazhdimi i detyrës përtej mandatit 3 vjeçar kanë qenë arsyet kryesore që kanë ç...

Qeveria në detyrë shkarkon Bordin e “Hidroregjionit Jugor”

Qeveria në detyrë e Albin Kurtit ka shkarkuar edhe bordin e ndërmarrjes publike “Hidroregjioni Jugor” të Prizrenit.

Gjetjet skandaloze të Auditorit në Ujësjellësin e Prizrenit

Zyra Kombëtare e Auditimit ka dhënë opinion të kundërt për pasqyrat financiare të Kompanisë rajonale të Ujësjellësit “Hidroregjioni Jugor- Prizren”. Ky opinion jepet në ...

A ka gjendje emergjente për ujë në Prizren?

Komuna e Prizrenit ka sasi të mjaftueshme të ujit, në krahasim më Gjilanin e cila para disa ditësh shpalli gjendje emergjente për shfrytëzimin e ujit të pijshë...

Ujësjellësi në Prizren njofton për shkyçje individuale të borxhlinjve

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidroregjioni Jugor“ njësia në Prizren ka njoftuar të gjithë konsumatorët të cilët kanë katër fatura të papaguara se do të ...