Postet nga: hidrocentralet

Thirrje për Lumezin që të hetohet vendimi i Fatmir Matoshit për hidrocentrale

Koalicioni i organizatave “Pro Open” i ka bërë thirrje kryeprokurorit të shtetit, Aleksandër Lumezi që të nis hetime për vendimin e ministrit në largim, Fatmir Matoshi që ...

Vendimi skandaloz para zgjedhjeve, ministri i zhbllokon lejet për hidrocentrale

Një vendim kundërthënës është marrë nga ministri në largim i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi. Ai ka vendosur ta heqë bllokadën për hidrocentrale ...

Operimi i hidrocentraleve pa leje, Komisioni Parlametar i Mjedisit i shkon në zyre ZRrE-së

Komisioni Parlamentar për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor ka zhvilluar sot një takim informues në Zyrën e Rregullatorit për Energji (ZRrE) mbi ...

Paralajmërohet Komision Hetimor për hidrocentralet pa leje në Deçan

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, njëherit anëtar i Komisionit Parlametar për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor, Liburn Aliu, ka paralajmëruar ...

VIDEO- Protestuesit 'pushtojnë' grykën e Deçanit kundër hidrocentraleve pa leje

Hidrocentralet "Bellaja" dhe "Deçani" ishin subjekt i protestës qytetare në Deçan.

Protestë kundër hidrocentraleve në Deçan

Të shtunën në ora 11:00 do të protestohet në grykën e Deçanit. Këtë e ka paralajmëruar organizata jo-qeveritare, “Era”.

Zemërgjerësia e ZRrE-së, lejon operimin tre mujor të hidrocentraleve pa leje

Bordi i Rregullatorit për Energji në mbledhjen e shtatë për vitin 2019 vendosi që dy Hidrocentralet e kompanisë “KelKos Energy” në grykën e komunës së Deçanit, “...

Paralajmërohet protestë kundër hidrocentraleve në Lepenc

Më 1 korrik është planifikuar të mbahet protestë kundër ndërtimit të hidrocentraleve në lumin Lepenc.