Postet nga: hetuesit e akuzuar

Gjykimi ndaj dy hetuesve policorë për korrupsion, flet dëshmitari: Kam dhënë shumë para

Dy hetuesit e Krimeve Ekonomike në Policinë e Kosovës, Lavdim Osmani dhe Lutfi Menxhiqi, të akuzuar nga Prokuroria për marrje të ryshfetit, janë ballafaquar me dëshmitarin Mentor ...

Dëshmitari tregon si ishin dorëzuar paratë në gjykimin ndaj dy hetuesve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti

 

Rrëfimi i dëshmitarit bashkëpunues në gjykimin e dy policëve të akuzuar

 

Policët e akuzuar për ryshfet, prokurori kërkon t`i ndërrohet statusi dëshmitarit bashkëpunues

 

Dosja: Si merrnin para Policët e Kosovës nga bastoret

Dy hetuesit e Krimeve Ekonomike në Policinë e Kosovës, Lavdim Osmani dhe Lutfi Menxhiqi, të akuzuar nga Prokuroria për marrje të ryshfetit, janë ballafaquar me dëshmitarin bashkë...

Hetuesit e Krimeve Ekonomike Lavdim Osmani e Lutfi Menxhiqi në bankën e të akuzuarve për marrje ryshfeti

Dy hetuesit e Krimeve Ekonomike në Policinë e Kosovës, Lavdim Osmani dhe Lutfi Menxhiqi, të akuzuar nga Prokuroria për marrje të ryshfetit, janë ulur sërish sot në ...

Shtyhet seanca ndaj dy hetuesve policor, të akuzuar për ryshfet

Seanca ndaj dy hetuesve të Krimeve Ekonomike në Policinë e Kosovës, Lavdim Osmani dhe Lutfi Menxhiqi, të akuzuar nga Prokuroria për marrje të ryshfetit është shtyrë.