Postet nga: hetimi

Një person gjendet pa shenja jete

Drejtoria e Policisë së Rajonit të Pejës, ka njoftuar se një person është gjetur pa shenja jete.

Miratohen ndryshimet e Kodit të Procedurës Penale për krimet e luftës në Kosovë

Tri ndryshime të paraqitura nga Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit për Kodin e Procedurës Penale janë miratuar sot në ...

Prokurorët në Nju Jork nisin hetime kriminale kundër Trumpit

Zyra e Prokurorit të Përgjithshëm në Nju Jork tha se po heton Organizatën Trump “në cilësi kriminale”.

Prokuroria e Gjilanit ka nisur hetimet rreth renovimit të Kalasë së Novobërdës nga kompania serbe

Prokuroria e Gjilanit ka nisur hetimet për rastin e renovimit të Kalasë së Novobërdës nga firma serbe “Koto”.

Prokuroria Speciale mbledh dëshmi për këshilltarin e shkarkuar të Thaçit

Zyra e Presidentit të Republikës së Kosovës ka njoftuar gjatë ditës së djeshme se presidenti Hashim Thaçi e ka liruar nga detyra këshilltarin politik, Branislav ...

Sistemi i drejtësisë me Taskforcë dhe trup monitorues të strategjisë së krimeve të luftës

Ka përfunduar takimi koordinues në mes të krerëve të sistemit të drejtësisë së Kosovës për themelimin e Taskforcës dhe Trupit monitorues të Strategjisë së ...

Policia: I Inskenuar Rrëmbimi i 11 Vjeçit në Shtime

Policia Rajonale në Ferizaj përmes një komunikate për media ka njoftuar se rasti i rrëmbimit të 11 vjeçit në Shtime është i inskenuar.

Prokuroria Speciale Nis Hetime Ndaj Agron Mustafës dhe Zyrtarëve të Telekomit

Rreth tetë muaj pasi kryeshefi ekzekutiv i Postës së Kosovës, Agron Mustafa njoftoi se ka shpëtuar nga falimentimi kompaninë që ai drejton, Prokuroria Speciale e Kosovës ë...