Postet nga: heshtja zgjedhore

Edhe koalicioni NISMA-AKR-PD dënohet për shkelje të heshtjes zgjedhore

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka miratuar dy ankesat e organizatave BIRN dhe Internews Kosova, për shkelje të heshtjes zgjedhore nga koalicioni NISMA-AKR-PD, duke e dë...

PDK-ja dënohet me 400 euro për shkelje të heshtjes zgjedhore

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka dënuar me 400 euro Partinë Demokratike të Kosovës (PDK), pas ankesës së organizatave BIRN dhe Internews Kosova.

AAK-PSD dënohet me 4 mijë e 500 euro për shkelje të heshtjes zgjedhore

Koalicioni parazgjedhor AAK-PSD është dënuar me 4 mijë e 500 euro gjobë në dy raste të ndara nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), për shkelje të heshtjes ...

Shkelje e heshtjes zgjedhore, Vetëvendosja dënohet me 4 mijë e 100 euro nga PZAP

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka aprovuar 11 ankesat e organizatave BIRN dhe Internews Kosova, që kanë të bëjnë me shkeljen e heshtjes zgjedhore nga Lëvizja ...

Maqedonia e Veriut në heshtje zgjedhore

Të premten në mesnatë në Maqedoninë e Veriut u mbyll fushata elektorale për zgjedhjet presidenciale që do të mbahen, të dielën më 21 prill. Partitë politike kanë zhvilluar tubimet ...

Sot Heshtja Zgjedhore

Nga mesnata ka nisur heshtja zgjedhore për raundin e dytë të zgjedhjeve që do të mbahen në 19 komuna.

Kandidatët që e Thyen Heshtjen Zgjedhore

Monitoruesit e BIRN dhe Internews Kosova gjatë të shtunës dhe sot kanë evidentuar disa kandidatë për asambletë komunale që kanë thyer heshtjen zgjedhore.

Sot Heshtin Politikanët- Votuesit ‘Flasin’ Nesër

Pas 30 ditësh fushatë pëër zgjedhjet lokale të 22 tetorit, sot kandidatët për kryetarë komunash dhe asamble komunale heshtin, ndërsa qytetarët me të drejtë vote nesë...