Postet nga: heshtja zgjedhore

PZAP shqipton mbi 216 mijë euro gjoba për partitë politike

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka njoftuar se ka shqiptuar gjoba në vlerë të përgjithshme prej 216,350 euro për partitë politike.

Kosova në heshtje zgjedhore

Ka filluar heshtja zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme parlamentare, ku nesër nga ora 07:00 deri në ora 19:00, qytetarët me të drejtë vote, do të mund të votojnë pë...

PZAP-ja dënon Listën Serbe me 400 euro gjobë për shkak të shkeljes së heshtjes zgjedhore

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) e ka cilësuar të bazuar ankesën e organizatave BIRN dhe Internews Kosova, duke e dënuar Listën Serbe me 400 ...

Edhe koalicioni NISMA-AKR-PD dënohet për shkelje të heshtjes zgjedhore

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka miratuar dy ankesat e organizatave BIRN dhe Internews Kosova, për shkelje të heshtjes zgjedhore nga koalicioni NISMA-AKR-PD, duke e dë...

PDK-ja dënohet me 400 euro për shkelje të heshtjes zgjedhore

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka dënuar me 400 euro Partinë Demokratike të Kosovës (PDK), pas ankesës së organizatave BIRN dhe Internews Kosova.

AAK-PSD dënohet me 4 mijë e 500 euro për shkelje të heshtjes zgjedhore

Koalicioni parazgjedhor AAK-PSD është dënuar me 4 mijë e 500 euro gjobë në dy raste të ndara nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), për shkelje të heshtjes ...

Shkelje e heshtjes zgjedhore, Vetëvendosja dënohet me 4 mijë e 100 euro nga PZAP

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka aprovuar 11 ankesat e organizatave BIRN dhe Internews Kosova, që kanë të bëjnë me shkeljen e heshtjes zgjedhore nga Lëvizja ...

Maqedonia e Veriut në heshtje zgjedhore

Të premten në mesnatë në Maqedoninë e Veriut u mbyll fushata elektorale për zgjedhjet presidenciale që do të mbahen, të dielën më 21 prill. Partitë politike kanë zhvilluar tubimet ...