Postet nga: Hazër Susuri

Gjykimi ndaj ish-zyrtarëve të BpB-së, kërkohet ekspertiza e tretë

Nazmi Mustafa, Skender Blakçorri dhe Islam Zeka, Nail Reshiti, Ismet Brajshori, Pashk Bala dhe Sherafedin Zhitia, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarëve në ...

Ish– Drejtori i Prizrenit dënohet për lidhje kontratash pa tender

Ish- Drejtori i Shërbimeve Publike në Prizren, Hasan Hasani, është dënuar me 3 mijë euro gjobë sepse lidhi disa kontrata për video reklamuese me media duke mos hapur ...

Ish-drejtori i Ramadan Mujës kërkon kohë nga Gjykata për ta negociuar pranimin e fajësisë

Hasan Hasani, i cili gjatë viteve 2015 – 2016 ka qenë Drejtor i Shërbimeve Publike në Komunën e Prizreni, ka dalë sot para gjykatës për t`u përballur ...

Gjykata Themelore Prizren, hedh aktakuzën e korrupsionit për shkak të parashkrimit të veprës penale

''Pushon procedura penale ndaj të pandehurit Ismet Kryeziu, për shkak të parashkrimit relativ të ndjekej penale'', kështu thuhet në vendimin e Gjykatës, me të cilin vendim hedhet ...

Rigjykimi i ish-zyrtarëve të NLB-së, palët dhanë fjalën përfundimtare

Në gjykimin ndaj ish-zyrtarëve të bankës NLB, Burim Ademi, Ilir Kryeziu, Maliq Behluli dhe Besnik Delijaj, të cilët akuzohen se në cilësinë e personave zyrtarë, me ...

Drejtori në Kadastër ndihet i pafajshëm në akuzat për pronën e komunës së Prizrenit

Dy të akuzuar në lidhje me një pronë komunale në Prizren u deklaruan të pafajshëm të hënën para Gjykatës Themelore të Prizrenit në lidhje me akuzat ...